Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄSTA TIDEN

jag håller den i ett panikartat grepp

men ändå så flyr den sin kos

man kan aldrig hålla vår bästa tid fast

och vissnar gör även en ros

den står där så vacker

vi njuter av den

men strax ska den falna och dö

vår bästa tid är före midsommaren

så fjärran från höstlöv och snö

 

 

LARZ GUSTAFSSON     3/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 07:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Bästa tid, njae...gillar hösten i massor ;)
2011-06-06

  Maj-Lis VIP
Så sant och så fort de går
2011-06-04

  anits VIP
En mycket vacker dikt
som jag stämmer in i
2011-06-04

  Alva Johnsson VIP
Så sann så sann.
Skulle vilja ha tredje raden:

Vår bästa tid kan ej hållas fast.
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP