Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKUSBILJETTER

två cirkusbiljetter på fickan

det fläktar så underbart skönt

nu råder ett lugn före stormen

och sverige har klätt sig i grönt

två cirkusbiljetter på fickan

jag är aldrig två, alltid en

de jag håller av vill helst sticka

från såna besvärliga män

men Gud är mig nära om kvällen

när jag väl har landat igen

det är vid just såna tillfällen

jag blir en av framtidens män

som vågar se ljuset i tunneln

det är inget tåg jag har sett

och då kan det göra detsamma

det där med min extrabiljett

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 18:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Gud är Ljuset i tunneln..
2011-06-06

  anits VIP
Cirkus var det länge sedan jag var på
inte sen jag var barn
2011-06-05

  Måna N. Berger
Jag vill gå på cirkus med dig! :)
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP