Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tysta längtan


min tysta längtan;

sommarturisternas skratt -

tänk om vi var här




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 20:39



Bookmark and Share


  annarebecca
Har inte riktigt fastnat för haiku förut men nu upptäcker jag att det kan rymmas en otrolig dramatik på få, korta rader. Spännande!
2011-06-19

    Ida Tisteltunga
Mystisk, kortfattad.
Riktigt härlig, en sådan som man kommer ihåg länge.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP