Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Besviket och villrådigt
sitter du här och funderar
på varför livet dig ej varit nådigt

Varför just du jagas av mörker och ångest
du har försökt att fly undan
men ditt liv är smittat av pest

Du famlar efter hopp
men det är ständigt undflyende
och kan inte slå rot i denna kropp




Fri vers av mickech
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 14:33



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
berör när man läser dessa rader. bra skrivet.
2011-06-08

  Lena Själsöga Keijser
du skriver orsaken till varför hoppet ej synes

det vackra är
hoppet slutar ej viska
2011-06-06

  Ninananonia VIP
Mycket berörande! Hopp...
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech