Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖSTER OM GÄVLE

öster om gävle

vidsträckt och blått

havet vi ärvde

havet vi fått

buss nummer fjorton

till gävle strand

gå sen en bit och

där slutar land

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4-5/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 18:40



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Lycklig du som har ett hav! Jag längtar ofta till havet. Får trösta mig med Hemsjön!
2011-06-06

  anits VIP
Det låter härligt och nära till havet
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP