Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARSÖTMA

förförisk glans

du är sommarsötma

konvaljdoftskyss

denna juninatt

två ögons leklust

kan aldrig tröttna

en hungrig blick

får en annan fatt

 

 

min näsa djupt i

det svarta håret

en promenad in

i stillheten

två tomma händer

blir åter fulla

när sötma svept

genom sommaren

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 18:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Allt kan hända på en sommarpromenad i den ljusa natten! Fint beskrivet!
2011-06-06

  anits VIP
Mycket vackert
2011-06-06

  La Magnólia VIP
Mycket vackert!
2011-06-06

    ej medlem längre
mumma Larz :)
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP