Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsatt

Olyckans fönster de öppnade dig
Du bjöd in de fula och sa -Hej
Tomheten är så bedövande och total

MITT HEM

mitt hem

Så många visuella minnen borta nu
-Men du är fullförsäkrad ju, tjoohoou

Nä du din jävla idiot
Mot detta finns ingen bot

MITT HEM

mitt hem


Kan tyckas plåster på såren,
det var minnen samlade med åren

Otrygg när du varit i mitt innersta rum,
jag är så lugn.. så lugn..så lugn..

Jag vill skrika, sparka och slåss
Inget jag förmår förstås

Kan inte sova nu
Friheten är itu
Var det

DU...
DU...
eller dududu eller
DU...

Min och mina döttrars trygga borg
som jag med stolthet renoverat med hjälp av sorg.

Så många gånger som jag vänder mig om
var det

DOM...
DOM...
eller domdomdom eller
DOM...

Kan inte sova nu
Friheten är itu

Vakar mina flickor små,
det kan inte förstå

Tryggare kan ingen vara..än...

Hittar på en historia som inte är sann
man får göra det för de små ibland.

De har redan nog så det räcker
det som sanningen täcker

Vänner säger olycka komma i tre
sen vänder det..

3 gånger 3 är nio
jag är uppe i tio

Kan det inte få räcka nu,
mitt hjärta snart går itu.











Fri vers av Songbird VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-07 00:36



Bookmark and Share


  frantic
massor massor med applåder!
bokmärkes!!!

ska läsa den igen
kanske komma med
en mer genomtänkt
kommentar..

men hur som..
det bästa jag läst på länge
länge länge!!
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP