Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

Livet är en ensam form
som virvlar omkring oss alla
en dag blir det världens storm
då alla vi blir kalla

alla kroppar ska bli kalla
stanna upp och minns
vi ska vara glada alla
medan vi nu finns

livet är en särskild gåva
som en fin present
en dag får vi alla sova
men än är ljuset tänt

blomman, fågeln, jag och katten
allihop ska dö
allt blir mörkt som mitt i natten
när vi tar ajdö

tänk så lätt man tar för givet
allt man bara har
allting har ett slut i livet
ingenting finns kvar




Fri vers av gabby3
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 17:36



Bookmark and Share


  Niclas P
Snyggt, du är bra.
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

gabby3
gabby3