Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel #2

Min barndomsvän
ligger i sin hammock i solen
och läser till läkare.
Vi lyssnar på
Das Wohltemperierte Clavier
när jag drar mig tillbaka.
I gästrummet ser jag
en intervju med Charlie Sheen
på YouTube.




Fri vers (Fri form) av Olle Holmberg
Läst 101 gånger
Publicerad 2011-06-07 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Holmberg