Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTESORGENS BOTTENSATS

döden kan ingen ta ifrån mig

den är en tröst, ett säkert kort

liksom att Jesus snart ska komma

Han kommer snart, Han kommer fort

hjärtesorg gjorde stegen tunga

odlad besvikelse slog rot

men på den dagen ska jag sjunga

Gud är ju för fast ni är mot

 

 

hjärtesorg skriker genom såren

min har ett otäckt uttryckssätt

bitterhet följer den i spåren

åsidosätter sans och vett

vad ska det skrivas om en krake

som inte duger något till

en som har misslyckats som make

kristen och far och vad ni vill?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 07:13



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ingen kan lyckas med allt
2011-06-08

  anits VIP
Starka och tänkvära rader
2011-06-08

  mare VIP
Starka ord ur ditt hjärta, himlen är hoppet !
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP