Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Dricker din skönhet

vid det blå vattnet

får mina tankar vila

och mina ögon

dricka sig otörstiga

från djupet av din skönhet




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-08 09:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
I din text får man både ro och skönhet att vila i. Tack!
2011-06-21

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din dikt, åh vilket vackert foto!

"vid det blå vattnet

får mina tankar vila"

Bokmärker!
2011-06-17

  LassO
härlig bild påminner om Dellen tagit från foten av Avholmsberget. Passar med texten och tvärtom
2011-06-10

  mickech
Mycket vackert!
2011-06-08

  Apoems
Sommar stämning
jag tycker!
2011-06-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-06-08

  anits VIP
Mycket vackra rader, och en
helt underbar bild.
2011-06-08

  Peter Olausson VIP
åh, så vackert, så klart! Tycker om!
2011-06-08

  mare VIP
Underbar dikt och bild !
2011-06-08

  Bibbi VIP
"...han för mig till vatten där jag finner ro."
Ur Psaltaren 23:2
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP