Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrbloss i natten

Vi var aldrig mer
än två röda skuggor
en smekande viskning
av ouppnåeliga drömmar

vi blåste bubblor tillsammans
och du älskade som om
varje dag var den sista

jag har aldrig träffat någon
som varit så hungrig på livet
det var alltid
allt
allt
allt
eller inget

och du förstod att jag
hade svårt att värja mig
för de där explosionerna
det otyglat levande
det omättligt hungriga

och det ville
jag inte heller

så vi föll
tillsammans
för allt det där

kyssarna
begäret
åtrån
berusningen
kärleken

vi glömde
vi drömde

men vi lovade
ingenting alls

vi var aldrig mer
än tillfälliga gäster
två irrbloss i natten

en älskad saga med ett slut.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-06-09 18:56



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En text där du berör hjärtat ... Två röda skuggor .. irrbloss .. två vilsna själar ... Det känns både vackert och vemodigt att läsa ...
2011-07-16

    Tea Alex
Helt otroligt bra. Du berör mig med dina ord.
2011-06-15

  lisa"puzzle"svensson
WOW! Helt fantastisk!
2011-06-15

  L I V
P A S S I O N ! !
Niklas Niklas...det här är nog det i särklass absolut bästa jag läst av dig. Strålande läsning och bokmärke
2011-06-13

  Linda CH VIP
Vackert vemod i denna saga!
2011-06-13

    ej medlem längre
Så vackert och vemodigt... att falla för "det otyglat levande, det omättligt hungriga" men att inte lova något alls... känner så väl igen den passionen. Det är svårt att säga om du är sorgsen över att sagan är slut, eller om du kanske helt enkelt bara konstaterar att det som var, tog slut, och att det var tvunget att bli så. Men minnena och drömmarna lever vidare...
2011-06-10

  Anya VIP
Vemod och vackert. Jaa ibland blir vi bara tillfälliga gäster i varandras liv.
2011-06-10

  scandal
vackert, så smärtsamt vackert!
2011-06-10

  Anna*
Tragiskt men vackert med irrblossen i natten! Applåder
2011-06-09

  Ninananonia VIP
Vackert är detta irrbloss i natten.. :)
2011-06-09

  evana
Fint flöde i den här texten, smakar på ordet "irrbloss" och gillar det skarpt!
2011-06-09

  Maiah VIP
jag håller med föregående talare.... härligt att du är tillbaka...och levererar mästerligt....
2011-06-09

    Max Poisé
Skönt att du är tillbaka... Har saknat dina texter som fyller Universum av behagliga och/eller vemodiga känslor! Tack för det Niclas!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP