Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU...

Smeker dig sakta över din rygg
är så glad att du är här
du är min, och du är snygg
jag är så kär

Du kysser mig ömt
om detta
har jag länge drömt

Vill ligga tätt intill dig varje natt
vill att du
ska veta att du är min skatt




Fri vers av mickech
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-09 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-06-13

    Mejja
Så söt om besvarad efterlängtad längtan!
2011-06-12

  Lena Själsöga Keijser

ömsint
vackert
2011-06-09

  Maj-Lis VIP
Så skönt att bli smekt så
2011-06-09

  Emme VIP
Så ömt o fint
2011-06-09

  Sofhia Wirström
härligt att känna så.
2011-06-09

  Rise Little One
så underbart..........
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech