Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLOSCEN

skogstjärnen speglar

dina vackra drag

skogsstjärnan bleknar

som en vinterdag

daggen i gräset

svalkar bruna ben

hela naturen

blir din soloscen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 19:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert målar du dina ord
jag tycker om skogstjärnar och
det som som finns runt dom
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP