Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft....

Jag smeker dig sakta över din rygg
i mina händer
är du avslappnad och trygg

Jag kysser dig på insidan av ditt lår
mina händer smeker dina bröst
och du viskar till mig att jag får

Min kropp pressas mot din
tränger sakta in i dig
jag känner mig speciell, du är bara min...




Fri vers av mickech
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-10 19:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt skön.
2011-06-13

  Ninananonia VIP
Fin! :)
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech