Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"när det blir fullt i helvetet vandrar de döda på jorden\"

Jag står bara och ropar ut i det svarta.
Jag är mer levande nu än någonsin,
Ändå är jag mer död än vad jag är levande.
Jag önskar mig ett svar. Men när jag väl får svaret kommer jag säkert att glömma det.
Jag längtar så efter att få vila.
Jag är inte rädd...
jag är inte rädd...

Tankar som kretsar kring mig är bara skitsnack som andra har spottat på mig!
Luften som jag andas har någon redan förorenat!
Orden som jag säger har någon redan talat.
Men när jag säger dem är de otydliga och ingen förstår dom, inte ens jag.


Snart finns det inget kvar,
Snart finns det inga kvar.
Snart är det bara du och jag, tystnaden.
är rädd för det ska bli tyst.
Blir det tyst är jag död för gott - därför kan jag inte hålla käften.
Vill men det går inte.
tänk om jag fick önska bort dig för ett tag kära tystnaden.
Förut så hedrade jag dig.
Förut behövde jag dig.
Nu tål jag dig inte längre.
Kära tystnaden om jag fick en önskan i mitt liv,
Lämna mig för gott, men försvinn inte.
jag håller din hand och drar i ditt hår.
Jag sparkar på dig,
Jag slår dig.
Du skulle aldrig skada mig.
och jag kommer aldrig lämna dig.
Om du inte lämnar mig, tystnaden.
Varför är du med mig hela tiden, gå en stund, låt mig sova.

Det trasiga går inte att laga.
Det smutsiga går inte att städa.
Spegeln visar bara en förvrängd bild av vad som kunde ha varit jag.
Regnet har slutat fallit på mig.
Jag får gråta egna.
Tänk den som kunde gråta.

Vad som är gjort är gjort.
Vad som är dött är dött.
Vad som är sagt är sagt
Vad som är skadat kan helas.
Vad som är sönder kan lagas.
Om jag vore döende, skulle du önska att jag dog?
Om jag var stum, skulle du få mig att prata?
Om jag var blind skulle du vilja att jag såg?
Om jag var din, skulle du vilja att jag går?




Fri vers av jenny.
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-12-29 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jenny.