Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN FRAMÅT

en vardag kommer

efter euforin

och det är skönt ibland

att lägga sordin

det finns en ensamhet

som är liniment

för all den plåga som

mitt sinne har känt

en vardagslunk kan vara

välgörande

festiviteter kan bli

fridsstörande

det man är van vid känns väl

invant och tryggt

"behöver varva ner nu"

viskar jag skyggt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-06-10 22:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner igen, fridsstörande ljud som irriterar..
2011-06-11

  anits VIP
Mycket bra skrivet, känslan
känns igen
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP