Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA

vita studentmössor

lyser upp city

så var vi då där igen

ljuvliga flickor

som kramas och glittrar

pojkar på väg att bli män

klänningar skira

man ser rakt igenom

vitt så långt ögat kan se

tiden har kommit

och sorgen fördjupas

drömmarnas tid är passé

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 22:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet om ungdomar
på väg uti vuxenlivet
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP