Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNERST INNE

bottenströmmen vill man inte låtsas om

som en svart orm, som en bottensats

alla skrek och hojtade när dagen kom

ut ur skolan rycktes lille mats

moder svea utsätts för en gruppvåldtäkt

valparna från stureplan slår till

mamons undersåtar saknar all respekt

styr och ställer lite som de vill

välkomna hitut när mössan tagits av

välkomna till massarbetslöshet

underströmmen kan man skratta bort i dag

men i dag är ingen evighet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-10 22:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet
2011-06-11

  © anakreon VIP
"Det är skönt att bli gammal.
Att vara ung var för djävligt"
(Hjalmar Söderberg)
2011-06-11

  Elaine.S VIP
Viktiga slutrader,

"underströmmen kan man skratta bort i dag



men i dag är ingen evighet"
2011-06-11

    papillon
Ibland är du inte så dum - appläder!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP