Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNILJUV

din kvinnlighet

felinitet

din ljuva femininitet

som vit syrén

en junitjej

så skön men

alltför ung för mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2011-06-10 22:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande vackra rader
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP