Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUSTAFSSON JUNIOR

junior sticker upp ur en bil

studentmössa, kostym

detta är hans stora dag

på skränande volym

Gud välsigne dig, käre son

med framtid, tro och hopp

så du tar ut rätt kurs med

din flagga högt i topp

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 22:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänk hur en del talar om hur man ska skriva, det är ett : no no !!
Önskar all lycka till din son !
2011-06-11

  anits VIP
En stor dag att minnas
2011-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Om jag skrev den så där lång så ska den vara så där lång.
2011-06-11

  Elaine.S VIP
Ett avstamp mot nya tider...
2011-06-11

    Ken Cassel
Den var bra Larza!
Det enda felet var att jag tycker att du kunde ha utvecklat den och åtminstone gjort den lite längre
Jo, för även min brorson tog studenten idag
Ja. ja, han var jätteglad
:)

Mvh

Ken
2011-06-11

    papillon
Amen
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP