Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berg och Dalbanan

När vi öppnar oss
och släpper andra in på livet
det är först då som vi kan älskas

Och kärleken ger dig mod och kraft
att stå ut med livets Berg och Dalbaneåk

för upp å ner kommer det att gå
i dalarna ska man komma ihåg varför man blivit kär
och hålla fast vid det minnet tills man når höjden på åkturen.




Fri vers av mickech
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-11 03:07



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Livet ett vågspel.
2011-06-11

  Sofhia Wirström
fina tankar om livets svåra spel.
2011-06-11

  Ninananonia VIP
Mycket vackra tankar min vän! Mycket vackra tankar :)

Tycker om dina visa ord i skriven form :) :)
2011-06-11

  Alva Johnsson VIP
Ja svårt att hålla
sig kvar på höga höjder
2011-06-11

    ADI Nehlin
kan vara knepigt men visst är det så..väl skriftat
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech