Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta bläcket


det svarta bläcket

i min knutna högerhand -

där fastnar orden




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-11 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den knutna handen, något vill ut men det knyter sig ...
2011-06-12

  tom boreland
ja..hjävlar
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP