Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM LYCKLIGAST

när sommarn är som lyckligast

så är den just så här

en tidig, ledig morgon

och ingenting som tär

med fågelsång och solsken

lördag morgon klockan sju

ett minne av en gårdag

och lyckan i ett nu

 

 

fast sommarn är som vackrast

kan den inte likna dig

du kröner själva skapelsen

du fascinerar mig

och flickorna med fanorna

på borgarskolans trapp

de sken i kapp med solen

och jag VET de hann ikapp

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2011-06-11 19:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Glad och ljus dikt
2011-06-11

  Teresia Ridell
Lättsamt o vackert. Upprymd av att läsa:)
2011-06-11

  anits VIP
En mycket vacker sommar dikt.
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP