Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BÄSTA AV LÄNDER

lever mitt liv i

det bästa av länder

vill aldrig lämna

dess skogar och stränder

lever mitt liv som

blev givet från ovan

livet som utgör

den yppersta gåvan

lever mitt liv

under blågula fanor

i en kultur med

uråldriga anor

lever och lär mig

i lärjungaskapet

Faderns nåd byggde

en bro över gapet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2011-06-11 19:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är fint - landet vi ärvde - må vi lämna det lika gott till våra barnbarn

Vacker dikt!
2011-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar mitt land.
2011-06-12

  mare VIP
Vet inte om jag håller med, detta land är förändrat, och värre verkar det bli !
2011-06-11

  anits VIP
Mycket fint berörande och
tänkvärt skrivet
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP