Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav av lust

Ett hav av lust

förde de älskande in emot främande land

Våg efter våg sköljde dem upp på kärlekens strand

Ömt vilar de nu i varandras famn

denna ljuvliga trygga hamn

Här brinner kärlek

bortom alla

namn

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-11 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar, kom tänka på filmen Den blå lagunen här...
2011-06-12

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP