Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre smärta

Jag känner smärtan
Djävulen leker igen

Min själ
Trasas sönder bit för bit

Nedlåtande
ljudlösa viskningar

Värdelös
Ett så stark ord
River sönder mig

Nu skrattar han igen
Han känner min smärta
Njuter utav den

Han har makten över mig
Andras ord rinner av
Men åh, så gärna jag vill tro dem

Hjälplösheten översköljer mig
Ändå hoppas jag
att en dag

Bli fri




Fri vers av Thea_66
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-11 21:53



Bookmark and Share


  Trazan
Han leker med mig ibland oxå, den djäveln...

Det får man bara säga åt honom att dra!


Jag har ett ord jag brukar säga till mig själv:
"Det finns alltid en utväg."

Hoppas det blir bättre.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Thea_66
Thea_66