Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här just nu




Här är så tyst

jag kan höra mina andetag

magen kroppen faller

mot jorden

det är skönt att falla

här

Ljuset fladdrar

andas

vi andas i takt

samma takt

Jordens

Hon är väldigt nära

här

Allt är nära

här

just nu




Fri vers av Magnus A
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A