Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag efter att ha upplevt det bästa sexet i hela mitt liv. Kände mig sjukt inspirerad och ville skriva något upphetsande och hett. Det här blev resultatet.


Extas

det enda ljuset som finns kvar
är månen som speglar sig i vattenytan
varma gropar i sanden
från din bara kropp

din mage andas på min
din tunga söker sig på mitt bara bröst
mina darrande fingrar masserar din
muskulösa rygg
dina ryggknotor glider lätt
under mina fingertoppar

din hand smeker min kropp när
vi dansar nakna i natten
till ljudet av ditt frustande läte
och mina djupa andetag

vi springer sen neråt mot havet
och badar med bultande kön
de lyckliga skratten ekar
och vågorna vaggar
våra kåta kroppar
i en stilla extas




Fri vers av barre
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barre
barre