Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lite mindre hus i Falurött gav mig inspiration


Snickarglädje

Trappan till -
det röda huset

Trappan i trä-
med vit snickarglädje
mot oss så härligt le

Trappan till -
det röda huset

Trappan i trä -
inger lugn och harmoni
en känsla av Astrid Lindgren
poesi

Trappan till -
det röda huset

Trappan i trä-
sitta här i sommartid
avnjuta solmogna hallon
känn vilken frid

Trappan till-
det röda huset

Trappan i trä-
ser på ett träd med
päron
kanske på dessa få smaka
i en nybakt kaka

Trappan till-
det röda huset

VÄLKOMMEN IN

110612




Fri vers av sajo
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-13 07:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter härligt, känner dofterna!
2011-06-14

  Minkki VIP
Åh, päronkaka! Tror bestämt jag stiger på!
2011-06-13

  Alva Johnsson VIP
Tackar tackar,
det lät så inbjudande
så jag kommer!!

Skön!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo