Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Jose Gonzalez

Han sätter sig ner med gitarren och knäpper.
Han spelar gudomlighetstoner.
Hos alla som hör deras innersta släpper
och skapar fram drömillusioner.

Hans fingrar förflyttas med virtuos mekanik.
Musiken släpps fri av kontrollen.
Han är näcken som spelar gitarrens musik,
och räds varken fan eller trollen.

Hans sångstämma smeker. Som viskning det görs.
Den gitarrobönhörliga darren,
trummar ackorden som ihärdigt hörs
från en man och hans röst och gitarren.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-13 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick