Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen tillbaka

Mitt mörker
skräms lättast bort
med adrenalin
Det tilltalar dessutom
den självdesktruktiva sida
som länge levt på sparlåga
utan cigg eller piller att leka med.

Det mörkret behöver blöda för att se
att det lever
behöver smärtan
behöver adrenalinets tinningdunkande hjärtklappning
för att minnas vad som egentligen
betyder något

Behöver stormen
för att fatta lugnet

Länge har jag förnekat dig
förkastat dig
sagt
"Mörkret är inte en del av mig"
känt
hur du log inom mig
säker
på din plats i min själ

Jag ljög
naturligtvis
som alltid


välkommen in
kära du
jag har saknat dig




Fri vers av Havslugn
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havslugn
Havslugn