Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träden i Lundagård var ruttna & döda inuti. Men eftersom de fortfarande grönskade fylldes de med cement för att inte falla omkull.


Som ett träd

Jag är som ett träd i en park
men den vackraste lenaste bark
med den grönaste grönska
som Gud har sänt

Men inuti fylld med cement




Bunden vers av Havslugn
Läst 285 gånger
Publicerad 2011-12-16 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havslugn
Havslugn