Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Det gör inget
att ljuset faller över mina axlar
eller att Svalan tystnat
och kaffet blivit grått
med stelnad hinna
och alla mina cigaretter är slut,
för se askpelaren vid min fot
den är större än ett höghus,
det gör inget, nej inget,
för jag har all tid i världen
att vänta på dig.




Fri vers av Samir
Läst 277 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-15 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och ödesmättat. Du skriver så det känns.
2012-10-08

  Lena Själsöga Keijser
jag kan läsa denna vackra bild negativt
jag läser den ur

det är en vacker väntan
en
visshetsväntan
2011-06-20

  mickech
En sorglig väntan som gått överstyr"!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Samir
Samir

Senast publicerade
Arab
Väntan
Gloria
* Se alla