Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev!!

Livet är kort!
Därför..... Bryt mot reglerna, förlåt snabbt, pussa långsamt, älska länge, skratta mycket och ångra aldrig något som fick dig att känna dig levande :-)
Livet är kanske inte alltid den bästa festen ...... Men medan vi är här kan vi lika gärna dansa




Fri vers av mickech
Läst 406 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-06-16 20:18



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt talat, en klar feel-good-dikt! Tack!!
2011-07-12

  Maria T
Ja visst ska vi vara glada
sjunga och dansa.
Jag tycker mycket om
jazz
2011-06-19

    glasa VIP
oj, vad fin
mmm, den ger lättnad
och gladgör, folket
2011-06-18

  Songbird VIP
Underbart... Leva... är det enda!Precis så, mitt motto! :)
2011-06-17

  Emme VIP
Kan bara hålla med, jättebra
skrivet :-)
2011-06-17

    Mejja
Ja livet på jorden är kort.
Det gäller att ta vara på minuterna
och fånga in glädjestunderna.
2011-06-16

    ej medlem längre
Just så.
Rock'n roll baby.
2011-06-16

  Sofhia Wirström
instämmer, så bra skrivet...något vi alla ska ta till oss.
2011-06-16

  Ninananonia VIP
Underbar dikt! :)

Gillar :)
2011-06-16

  Alva Johnsson VIP
O, ja jag instämmer
Njut dagen om det så är
bara för en sekund
Plocka russinen ur kakan!
2011-06-16

  Linda CH VIP
Livet är en tango! Uppmuntrande ord....
2011-06-16

  LassO
dra en vals om det behövs... ;)
2011-06-16

  wildah
Bra skrivet!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech