Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min skildring av livet.


Livet i ett ur

För varje sekund som tickar på ett ur
Står framtiden på tur
Vi lever i nuet
Vi lever för stunden
Allt kan förändras på bara nåra sekunder
Det finns bara ett nu
Varje sekund föds vi eller dör
Vi lever i ett ur
Där framtiden står på tur




Fri vers av Elena L.
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-12-30 14:33



Bookmark and Share


  blåljus
den får mig att tänka på hur viktigt det är att leva i nuet, att leva för stunden. och det är väldigt bra, för det har jag verkligen skit svårt för:P du skirver skönt=)
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elena L.