Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Förlåt att det inte finns mer


Sitter, ligger, går eller står

Spelar ingen roll vilken ställning min kropp har

Sinnet vill inte ge vika, huden vill inte sluta darra

Jag liksom dansar med rummet


Måste dricka, måste klia mig

Går upp och ner i trappan utan att veta var jag ska ta vägen

Gnuggar i ögonen och ser på smutsiga händer

Jag antar att jag får vänta ut känslan jag har


Sängen erbjuder ingen vila och

ett djupt andetag blir till anfådda pustar


Det känns som att det brinner och tiden går åt två håll

Borde sova, borde gå ut och ta en nypa luft

Skakar i kroppen och rosslar

Får ingen bukt på de gåtfulla tankarna


Vad händer i mitt liv?

Vill ha mer än ett svar, vill ha många

Helst ska tusen människor svara mig

Ser fram emot gårdagen och tänker tillbaka på i morgon


Förlåt att det inte finns mer




Fri vers av KanskeJonasIdag
Läst 346 gånger
Publicerad 2011-06-17 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag