Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig


Jag pryder din
nakna hud
med ömma kyssar
jag hänger
dem där med
mina läppar
röda
fulla av åtrå
glänser de av
begär
för din kropp
som sliter
sig ifrån
mig.




Fri vers (Fri form) av Feffe Kaufmann
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-17 20:06



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Trånade ord...hett!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Feffe Kaufmann
Feffe Kaufmann