Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIDSOMMARTID

det är tragiskt

när det vänder

om så blott en

dag i sänder

några flyende

minuter

i sig budet

innesluter

allt har redan

kulminerat

det som vi

anticiperat

nu är vändpunkten

så nära

blotta tanken

kan förfära

som vi längtat

som vi suktat

pinat folk

av vintern tuktat

när så äntligen

det händer

ser vi hur det

sakta vänder...

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 07:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det känns alltid som om det vänder för fort
2011-06-19

  anits VIP
Tyvärr är det så, mycket bra skrivet
2011-06-18

  Alva Johnsson VIP
Den tyckte jag om
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP