Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STUDENTFESTEN

festen var ett leende

jag tar med mig in i hösten

festen var en höjdpunkt som vi fick

festen var en avslutning

och en början på det nya

livet är en serie ögonblick

 

 

minnesvärda händelser

är som pärlor på ett pärlband

vissa gnistrar mer än andra gör

och när juni var som bäst

hade vi den stora äran

att få stämma upp en hyllningskör

 

 

livet står i blomning

nordens länder lyser gröna

festlokalen står där tyst och tom

minnesbilderna ska alltid

stråla lika sköna

de är våra hjärtans egendom

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 11:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert ödmjukt och posivt
gillas
2011-06-18

  Alva Johnsson VIP
Tyckte om Den också.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP