Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick i D-moll

de va en underbar blick
de va nått som bara ja fick
jag närma mig platsen ,igår

fanor mot hat
respektlösa plakat
men de vä där du stog


jag såg bara din blick
de va nått unikt ja fick
en puls som leta sig hem

blodet stanna up
öl den ran ut
å nu va de bara din blick


kännslan som ja fick
den sitter kvar i mig
jag letar efter mitt svar

alla dagar som har gått
jag alla år som ja fått
spelar ingen roll ,bara din blick


ja säg mig va menar du ..




Fri vers av Alex Eriksson
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-12-30 17:59



Bookmark and Share


  aftermath
det här blir en bra låt tror jag..
2006-05-04

    Morning Glory
Den där är egentligen otroligt bra, men din slarviga stavning drar ner på det hela. Konstruktivt, or what?
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Alex Eriksson
Alex Eriksson