Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit full!

Jag är full nu jag ser allt som jag redan ser
Jag är full nu jag gör det mina tankar visar
Jag är Full nu jag tar mig någonstans
Jag är full nu jag är någon som jag borde va


USSSSHHHHHH

Jag tror jag spyr
jag tror jag trampar fel
Jag tror jag sjunger falsk när alla ser

Är det Så här jag vill vara?
Är Det här jag?




Fri vers av Alex Eriksson
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 03:14



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta skrev du i natt vid 3, undrar om du sover sött nu:)
I mitt hus finns 4 nattsuddare som sover just nu hörde dom komma vid 6 tiden i morse...
Bra beskrivning va det om din fylla.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Alex Eriksson
Alex Eriksson