Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter med tårar i halsen och fnissar åt tanken på vem och vad jag är.


En tanke för pretentiös

Jag skrattar
Åt den jag är
Åt den jag vill bli
Åt allt.

Jag är en fars
Skapar pretentioner
För mig själv
Men döljer det för andra.

Jag fantiserar och romantiserar
Jag är inget annat är drömmen




Fri vers av Oscar.
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar.