Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna ut

Jag vet hur det känns
när
broarna till tryggheten bränns

Likt ett ljus brinner du sakta ut
som en falnande låga
närmar du dig ditt slut




Fri vers av mickech
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-19 10:59



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert tankeväckande!
2011-06-20

  mare VIP
Bra skriven dikt
2011-06-19

    ADI Nehlin
fint skriftat..känner igen mig i det tyvärr
2011-06-19

  Maria T
Bra diktat när tryggheten
rasar
2011-06-19

  La Magnólia VIP
En text som berör mig på djupet ... Tack!
2011-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sparlåga
till den tåga
finns bara ett
att igen hoppas
och våga! Väl
berättat!
2011-06-19

  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech