Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELEKTRODIKTATUR

du styr din värld från ett tangentbord

en elektronisk diktatur

du sitter dold bakom en brandvägg

du sitter gömd bakom en mur

för många lik i garderoben

för mycket skuld, för mycket skam

komprometterande "fadäser"

som inte bör få komma fram

en liten usling blåser upp sig

som en viss trollkarl gjort i oz

den som är feg är opålitlig

en sån vill ingen vara hos

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 13:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
På internet har människor lättare att bete sig illa verkar det som. Jag har själv åkt på en hel del nitar på nätet. Det gäller att vara försiktig. Du är duktig på att skriva om olika ämnen på ett sådant sätt att jag ständigt får nya tankar, Larz. Det tackar jag dig för.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP