Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen

Döden är det sannaste vi vet
den får tag i oss alla, även de
som trodde att de smet

Den drabbar tungsint och svårmodig
likväl som den tar den
som är lättsint och frimodig

När bödeln sin lie svänger
mot feg som modig
mot ädel och usel
vi alla från hans lie hänger




Fri vers av mickech
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-20 18:35



Bookmark and Share


  Black Bird
Ingen kan gömma sig för liemannen
2011-07-28

  Ninananonia VIP
Ja...sanna ord...döden kommer till oss alla...
2011-06-21

  Anya VIP
Jaa ingen kommer undan.
2011-06-21

  queenia
ja.. liemannen har aldrig ledigt...
2011-06-20

  Emme VIP
Bra skrivet!
2011-06-20

    ADI Nehlin
sant, där är vi alla likar..väl skriftat
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech