Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek, finns inte.


en gång till

Han och bara han får min mage att kännas konstig, det kittlas på något sätt, kan det vara fjärilar, vem vet. Det ända som finns i mina tankar är han, vill ha honom nära mig, känna hans hud mot min, hans hjärta bultande med jämna slag. Vill i alla fall se honom igen, det är det ända jag begär. Vi pratade hela natten, känns som jag känt dig hela mitt liv, även om jag inte har gjort det. Varför blir allting alltid fel, varför? min, bara min. Saknar dig så. Vi kanske träffas igen en dag..




Fri vers av Felicia Sköld
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-06-20 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Sköld
Felicia Sköld