Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTER 2011

den stora aspens prassel

får sjunga mig till sömns

och golven får väl någon annan torka

för nu är det semester

o, lycksaliga dröm!

nu kräver ingen att jag måste orka

 

 

nu har det slutat regna

vi nås av solens sken

och då blir utgångsläget annorlunda

så prassla aspelöv på

varenda aspegren

själv ska jag bara sitta här och blunda

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    21/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 10:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Njut !
2011-06-22

  anits VIP
Låter skönt, ha det gott
2011-06-21

  Måna N. Berger
Ha en skön semester! :)
2011-06-21

    Tea Alex
Jamen du, jag önskar dig en riktigt fin semester!
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP