KSMB – Jag vill bara dansa

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KSMB – Jag vill bara dansa




Dubbelsteg på Söder

"Det är ju bara att blunda och lyssna till musiken"
säger du
och skrattar lite
 
höft mot höft
din tunga
i mitt öra

jag halsar
det sista
av ölen

"äh, va fan!"


dubbelsteg
snubbelsteg
trubbelsteg.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-06-21 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj aj...
2011-09-01

    Tea Alex
Jag gillar den biten med tungan i örat. Det är de små detaljerna som gör det.


:)


Äkta!
2011-06-29

    ej medlem längre
Så helande och frigörande att bara släppa loss... jag ler brett åt bilden i mitt inre när jag läser. Både trubbelsteg, snubbelsteg och snedsteg kan ju faktiskt vara början på något fantastiskt nytt och vackert. Och galet välbehövligt.
2011-06-25

  Ninananonia VIP
Mycket bra...

Dubbelsteg...

trubbelsteg... :I
2011-06-24

  M_Franke
Ett ord:
LYSANDE *många applåder*
2011-06-22

  Mow Dean VIP
befriande trubbel!
härligt flyt, ren och äkta.
tack!
2011-06-22

  SusieQ
Skön detfinnsingetimorgonbefriande känsla. Med en liten besk eftersmak.
2011-06-22

  Anya VIP
Denna text tror jag mina singelväninnor skulle hylla till skyarna. du fångar utelivet kärnfullt.
2011-06-22

  Järnkatten
Rakt av härlig text, ja, så kan det vara..;)...
2011-06-22

  queenia
lyssnar på länken... hm... festmusik som inte riktigt är min grej... men ge mig lite

http://open.spotify.com/track/2UxuK62dcooL6ABm1vIy8d

så blir jag som både höft mot höft och nice på alla vis.. ;)

behöver inte ens öl till det... *ler*


............

gillar din ögonblicks shot av stundens innersta väsen... :)

kram

2011-06-21

  Maiah VIP
berusning på olika vis...=)
2011-06-21

  L I V
Skål och klackarna i taket minsann... :):)
2011-06-21

  Linda CH VIP
...och kanske ett litet snedsteg? :)) Din text fick mig att le stort!
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP