Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bash a teary face into a wall.

Du vet aldrig

när du borde

sluta.


Sårar oavbrutet.


Kontinuerlig

illvilja.



Man kan undra.

Vill du ha det så?


Är det värt att slå

sönder,

något du innerst inne

värnar om?





Fri vers av Poetpatrask
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-21 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask